TPF Başkanı Ömer Düzgün; "Birlik ve beraberlik ruhuyla sofralar bereket dolsun"

TPF Başkanı Ömer Düzgün; "Birlik ve beraberlik ruhuyla sofralar bereket dolsun"

Bu haber 2626 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), Ramazan ayında tüketicilerin bütçelerini rahatlatmak için yeni bir kampanyaya imza attı. TPF Başkanı Ömer Düzgün, "7 bin 700 yerel zincir market mağazasında yüzlerce üründe fiyatları sabitledik. Bayram sonuna kadar devam edecek kampanyamızla vatandaşlarımız her hafta bölgelerine özel düzenlenecek kampanyalarla ürünleri yüzde 25 daha erişilebilir fiyata satın alabilecek" dedi.

Türkiye genelindeki 14 Perakende Derneği, 7 bin 700 şube ve 110 bini aşkın çalışanı ile faaliyetlerini sürdüren yerel zincir market mağazalarının çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Ramazan ayı süresince yüzlerce üründe fiyatları sabitlediğini duyurdu.

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken TPF Başkanı Ömer Düzgün, "Yerel zincirler olarak vatandaşlarımızın bütçelerine katkıda bulunmak ve ekonomik istikrara katkı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız. İçinde bulunduğumuz sürecin üstesinden ancak tek yürek gelebiliriz. Bu süreçte, marketlerimizdeki fiyat istikrarını sağlamak ve halkımızın rahat bir Ramazan geçirmesini temin etmek bizim önceliğimiz" dedi.

Yüzlerce Üründe Fiyat Sabitleme Ve İndirim

Ramazan ayı hazırlığı için 14 Perakendeci Derneği ve derneğe bağlı yerel zincir işletmecisiyle görüştüklerini belirten Ömer Düzgün; "Ramazan ayına hazırız. Her bölge yüzlerce temel gıda ürününde fiyat sabitlemesi yapacak. Ayrıca vatandaşlarımızın, iftar ve sahur sofralarını daha uygun fiyata kurabilmeleri için her hafta 81 ildeki 7 bin 700 marketimizde düzenlenecek farklı kampanyalarla ürünleri daha uyguna alabilecek. Bakliyattan yağa, çaydan şeker, undan makarnaya kadar yüzlerce temel gıda ürüne Ramazan ayı sonuna kadar daha erişilebilir fiyata ulaşabilecekler. Ramazan ayını ilgilendiren ürünlerde fiyatları sabitledik. Gıdanın haricinde atıştırmalık, temizlik, deterjan, bulaşık makinesi ürünleri, kağıt ürünlerinde de indirim yapacağız. Yanı sıra vatandaşlarımız için bayram sürecine kadar her hafta düzenleyeceğimiz kampanyalarla market arabaları yüzde 25’e daha ucuza dolacak" açıklamasını yaptı.

“Ramazan'ı Ramazan Gibi Yaşayalım"

Ömer Düzgün, kampanyaya tüm üretici ve tedarikçileri de destek olmaya çağırarak, "Bu mübarek ayda, tüm üretici ve tedarikçilerimizi de fiyat sabitleme ve indirim yapmaya davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek Ramazan'ın bereketini tüm vatandaşlarımızla paylaşabilir, sofralarına bolluk ve huzur getirebiliriz. Hep birlikte bu Ramazan'ı ramazan gibi yaşayalım" dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER