Koroplast saklama ailesi taze ve güvenli çözümler sunuyor

Koroplast saklama ailesi taze ve güvenli çözümler sunuyor

Bu haber 1831 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, saklama kategorisindeki pratik ve kullanışlı ürünleriyle tüketicilerine mutfakta kolaylık sağlıyor. Koroplast’ın Kilitli Mutfak Torbası, Çift Kilitli Dondurucu Torbası, Fermuarlı Çantası yıkanıp 70 kez kullanılabiliyor; yiyecek ve benzeri ürünleri 15 güne kadar taze, güvenli ve hijyenik bir şekilde saklıyor. Taze Tutan Poşet ise sahip olduğu doğal katkılar ve nefes alabilir yapısı sayesinde sebze ve meyveleri yaklaşık 30 güne kadar taze tutuyor.

 

‘Birlikte Kolay’ mottosuyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Koroplast, geliştirdiği ürünlerle yediden yetmişe herkesin yaşamına dokunuyor ve onların yanında oluyor. Üretim teknolojisiyle tüketicilerin hayat kalitesini yükselten Koroplast, saklama kategorisi özelinde geliştirdiği ürünleriyle gıdaları buzdolabında uzun süre koruyacak pratik ve güvenli çözümler sunuyor.

 

Koroplast’ın Kilitli Mutfak Torbası, Çift Kilitli Dondurucu Torbası, Fermuarlı Çantası ve Taze Tutan Poşeti kalın ve dayanıklı yapısıyla yiyecekleri güvenle saklayıp gıda israfını önlüyor. Atık miktarını azaltmak için yıkanıp defalarca kullanılabiliyor ve yaşam alanlarında düzen sağlıyor.

 

Özel kilit sistemine sahip Kilitli Mutfak Torbası buzdolabında ve mutfakta kiler gibi alanları düzenliyor, gelişmiş kilit yapısına sahip Çift Kilitli Dondurucu Torbası buzlukta ve derin dondurucuda özellikle sıvı gıdaların sızmadan güvenle saklanmasını sağlıyor. Kilitli Mutfak Torbası ve Çift Kilitli Dondurucu Torbası, gıdalara hava girmesini önleyerek, tek kullanımlık poşetlere ve orijinal ambalaja göre 15 güne kadar taze tutuyor; uzun süre hijyenik bir şekilde muhafaza edilmesini sağlıyor. Sadece sebze ve meyvelerin değil et, tavuk ve balık gibi ürünlerin de buzdolabında veya dondurucuda güvenle saklanmasına yardımcı oluyor.

 

500 defaya kadar açılıp kapanabilen dayanıklı fermuar yapısıyla geliştirilen Fermuarlı Çanta, bulunduğunuz ortamı düzenlemek istediğiniz her zaman küçük bir çanta görevi görüyor. Çeşitli alanlarda, seyahatte bavulunuzu, çantanızdaki eşyalarınızı ve evinizi düzenlemek için kullanım kolaylığı sağlıyor.

 

Taze Tutan Buzdolabı Poşeti, meyve ve sebzelerin terleme sonucu oluşturduğu nemi ortamdan uzaklaştırarak torba yüzeyinde toplanmasını engelliyor. Sahip olduğu doğal katkılar ve nefes alabilir yapısı sayesinde sebze ve meyveler, yaklaşık 30 güne kadar taze kalabiliyor. Taze Tutan Buzdolabı Poşet ile domates 24 gün, çilek 10 gün, marul 30 gün, havuç 30 gün ve maydanoz 27 gün taze bir şekilde saklanabiliyor. Sebze ve meyvelerin bakteri oluşumuna sebep olacak ortamın oluşmasını da engellerken aynı zamanda 6-8 kez kullanılabiliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER