Türkiye Perakendeciler Federasyonu  İstanbul Festivali'nin Partneri Oldu

Türkiye Perakendeciler Federasyonu İstanbul Festivali'nin Partneri Oldu

Bu haber 7225 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Konserlerden çocuk atölyelerine ve e-spora, gösterilerden ünlü şeflerin benzersiz tariflerine kadar şehrin havasını değiştirecek olan organizasyon 23 Temmuz - 14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

Mega kent İstanbul, tarihinde ilk defa 23 günlük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi A.Ş. tarafından 23 Temmuz - 14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Festivali için geri sayım başlarken, TPF şehrin havasını değiştirecek olan organizasyonun partneri oldu.

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarının görkemli konserleri, sahne şovları, tiyatro, dans ve performans sanatları, ünlülerin imza günleri, yeni medya sanatları, resim, heykel ve fotoğrafa kadar sanatın her dalıyla festival, İstanbullulara unutulmaz günler yaşatacak. Yenikapı Etkinlik alanında düzenlenecek organizasyonda e-Sporcular heyecan dolu turnuvaları ile enerjiyi yükseltirken, ünlü şeflerin en özel tarifleri gün boyu sürecek etkinliklere lezzet katacak. 

Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun partnerleri arasında yer aldığı festivalde çocuklar da unutulmadı. Minikler, drama, dans, sanat atölyeleri, kukla ve tiyatrolar, eğlence merkezleriyle hem öğrenecek hem de öğrenecek. Şarkı ve fotoğraf yarışmasına da ev sahipliği yapacak olan İstanbul Festivali için TPF, kampanya düzenledi. Başkan Ömer Düzgün 23 gün sürecek olan etkinlik için İstanbul PERDER üyesi marketlerinden yapılacak alışverişle 10 TL'ye girilebileceğini ifade ederek, kampanyanın destekçileri Nestle, Algida, Şen Piliç, Lila ve Tat’a teşekkür etti.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER