Baydöner yeni restoranlarıyla büyüme yolculuğuna devam ediyor

Baydöner yeni restoranlarıyla büyüme yolculuğuna devam ediyor

Bu haber 10643 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Benzersiz iskender lezzetiyle damak tadına düşkün herkesin ilk adresi olan Baydöner, yeni restoranlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Altı ay içerisinde 6 yeni restoranını iskender tutkunlarıyla buluşturan Baydöner, toplamda 114 restoran sayısına ulaştı.

İskender dendiğinde akla gelen ilk markalardan Baydöner’in büyüme hamlesinde yeni durakları; Antalya, Hatay, İstanbul, Isparta ve Denizli oldu. Son altı ayda 6 yeni restoranını hizmete sunan Baydöner; Akyaka Park AVM, Alanya Alanyum AVM, Hatay Antakya Caddesi, Özdilek Park İstanbul, Isparta Meydan AVM ve Denizli Aqua Mall’da müdavimlerini ağırlamaya başladı.

Türk damak tadının vazgeçilmez lezzeti iskenderle dünya çapında bir marka olma hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Apaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Polat, “Apaz Group olarak lezzet markalarımızla istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Bundan sonra yapacağımız yeni yatırımlarla, büyüme trendimizi sürdüreceğiz. Yeni restoran açılışlarımızda kendi kurumsal restoranlarımızın yanında Baydöner markamıza güvenen yatırımcılarımızla franchising restoran yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyoruz. Hizmete sunduğumuz yeni restoranlarla istihdamı artırmayı hedefliyoruz. Yeni Baydöner restoranlarımıza tüm iskender severleri bekliyoruz” dedi. 

1800’den fazla kişiye istihdam sağlıyor

Baydöner markasını bünyesinde bulunduran Apaz Group, Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini kaliteli hizmet ve uygun fiyat anlayışıyla lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor. Restoran yatırımlarına her geçen gün yenilerini ekleyen Apaz Group’ta 1800’ün üzerinde çalışan bulunuyor.

Apaz Group markalarından Baydöner, paket servis uygulamasıyla benzersiz lezzeti tüketicilerin dilediği yere götürüyor. Baydöner’in lezzetlerini; Baydöner web sitesi sencossla.com aracılığıyla, 444 50 80 numaralı sipariş hattıyla ve YemekSepeti, GetirYemek, Trendyol Yemek uygulamaları üzerinden sipariş vermek mümkün. Apaz Group, yıl boyunca farklı illerde açacağı Baydöner restoranlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam edecek.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER