Akbatı 11. yılı keyifli etkinliklerle kutluyor

Akbatı 11. yılı keyifli etkinliklerle kutluyor

Bu haber 24022 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Gerçekleştirdiği etkinliklerle büyük ilgi toplayan Akbatı, 11. yıl dönümünü Eylül ayı boyunca sürecek etkinlikler ile kutlayacak. Akbatı misafirleri keyifli vakit geçirirken aynı zamanda hediye ve indirim fırsatlarından da yararlanabilecek.

Büyük çekiliş ve indirim fırsatları Akbatı’da!

Akbatı ziyaretçileri, 7-30 Eylül arası tek seferde 500 TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında Akbatı mobil uygulamasına fişlerini yükleyerek büyük çekilişe katılabilecekler. Akbatı’nın 11. yılına özel olarak düzenlenen çekilişle 5 kişi IPhone 13 Pro 128 GB, 3 kişi Apple Watch Series 7 ve 3 kişi Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Black kazanacak. Detaylar Akbatı mobil uygulaması ve akbati.com’da.

Çekilişin yanı sıra Eylül ayı sonuna kadar Akbatı mobil uygulamasına özel olarak Cinnabon, Intersport, KidZania, Penelope, So Chic, Timberland, Woody, Xiaomi ve sürpriz markalardan indirim fırsatları da sunuluyor.

Dünyaca ünlü futbol okulu Paris Saint-Germain Academy Turkey Festival Park’ta sporseverlerle buluşacak!

Akbatı, 8-11 Eylül arasında dünyanın en iyi futbol kulüplerinden biri olan PSG Futbol Akademi’yi (Paris Saint-Germain Academy Turkey) Festival Park’ta ağırlayacak. 3 -19 yaş arası futbolseverler sahada antrenörler eşliğinde antrenmanlar yapabilecekler. 12.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğe katılan misafirlere PSG Academy kayıtlarında %5 indirim fırsatı da sunulacak.

Alışverişe müzik eşlik edecek!

Müziğin eğlenceli atmosferini neredeyse tüm etkinliklerine taşıyan Akbatı, 11. yıl dönümünde de misafirlerini müzikle buluşturuyor. 17 Eylül Cumartesi günü trio müzik, 18 Eylül Pazar günü ise Gabriela Sainz - Son de Cuba grubu 15:00-17:00 saatleri arasında eşsiz müzikleri ile Akbatı’da keyifli anlar yaşatacak. 

Yaşam Akademisi söyleşileri devam ediyor!

Alanında uzman isimler eşliğinde farklı konuları işleyen AKİŞ GYO markası Yaşam Akademisi her ay birbirinden keyifli konuklar ağırlamaya devam ediyor. 29 Eylül Perşembe günü saat 14:00’da Yaşam Akademisi kapsamında sağlıklı yaşam denince ilk akla gelen isimlerden olan Dr. Ayşegül Çoruhlu Akbatı misafirleriyle buluşacak ve “Sağlıklı ve Uzun Bir Yaşamın Sırları” konusunda bilgiler verecek.

Artisan Akbatı farklı konseptler sunacak

24-30 Eylül tarihleri arasında birbirinden özel markaların el işçiliği ile hazırlanan tasarım ürünleri Artisan Akbatı’da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Yaratıcılık ve emeğin kendini göstereceği Artisan Akbatı’da farklı konseptlerden markalar geniş ürün seçeneğiyle yer alacak. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER