Banvit BRF pazarlama iletişimi çalışmalarıyla 3 ödül kazandı

Banvit BRF pazarlama iletişimi çalışmalarıyla 3 ödül kazandı

Bu haber 1395 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Banvit BRF pazarlama iletişimi çalışmalarıyla 3 ödül kazandı


Pazarlamasyon Dergisi’nin düzenlediği The Hammers Ödülleri’nde 2 ödül kazanan Banvit BRF, Reklamcılar Derneği’nin gerçekleştirdiği Kristal Elma Ödülleri’nde de ‘Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ kategorisinde ödüle lâyık görüldü.

Son dönemde dikkat çeken pazarlama iletişimi çalışmalarıyla öne çıkan Banvit BRF, bu alandaki başarısını ödüllerle taçlandırdı. Banvit BRF, pazarlama iletişimi sektörünün önemli yayınlarından Pazarlamasyon Dergisi’nin düzenlediği The Hammers Ödülleri’nde ‘FMCG Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı' kategorisinde “Banvit’se Tamam!” kampanyasıyla “Gümüş”, ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Takımı’ kategorisinde de Akıllı Çocuk Sofrası projesiyle “Bronz” ödül aldı.

Banvit BRF ayrıca, Reklamcılar Derneği’nin 34.’sünü düzenlediği ‘Kristal Elma Ödülleri’nde ‘Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ kategorisinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan, çalışanlarının rol alıp seslendirdiği ‘Eşitlik Varsa Tamam!’ kampanyasıyla da ödüle değer görüldü.

Banvit BRF Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yasemin Gürleroğlu, pazarlama iletişimi alanındaki çalışmalarının ödüle değer görülmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Hem The Hammers Ödülleri hem de Kristal Elma Ödülleri pazarlama ve iletişim sektörlerinin önde gelen isimlerinden oluşan jürilerin değerlendirmeleriyle sahiplerini buluyor, bu nedenle son derece değerli. Çalışmalarımızın bu tür başarılar elde etmesi bizler için çok önemli bir motivasyon kaynağı. Bu güzel sonuçlara ulaşmamızda görev alan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

The Hammers Ödülleri; pazarlama sektörünün önde gelen fikir liderlerinden oluşan jürisi ile yüzlerce katılım arasından, ülkemizdeki global ve lokal birçok şirketin pazarlama ekiplerinin başarısını titizlikle değerlendirerek ödüllendiren bir program. Ülkemizin en önemli ve prestijli reklam ödüllerinden biri olan ve sektöre damgasını vurmuş kampanyaların kıyasıya mücadele ettiği Kristal Elma Ödülleri ise reklamcılık sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan jürisi ile kişilerin ve kurumların bu alandaki başarılı çalışmalarını ödüllendiriyor.

Banvit BRF’in ödül alan çalışmaları...

Banvit BRF’in The Hammers Ödülleri’nde 'FMCG Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı' kategorisinde “Gümüş” ödül alan “Banvit’se Tamam!” kampanyası, kapsamlı araştırmalar* sonucunda belirlenen strateji ile ortaya çıkmış bir kampanya. Banvit BRF, 2021 yılında marka ve iletişim çalışmalarına yeni bir strateji ile yön çizmeye karar verdiğinde, öncelikle mutfağından beyaz eti eksik etmeyen tüketicileri anlamak için araştırmalar yapmakla işe başladı. Yeni stratejisinde, yüzyıllardır kültürümüzde ve sofralarda yer alan, beyaz ete verilen değer kavramı ile tüketicilere lezzetli ve yüksek kalitede ürünlerin sunulmasına odaklandı.

The Hammers Ödülleri’nde ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Takımı’ kategorisinde “Bronz” ödüle lâyık görülen Akıllı Çocuk Sofrası projesi ise Banvit BRF’in toplumsal yatırımlarında odaklandığı, sürdürülebilir gıda çalışmalarını yansıtan bir proje. Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen Akıllı Çocuk Sofrası projesi ile çocuklarda doğru beslenme alışkanlıklarının oluşturulması ve gıda israfı konusunda farkındalık yaratılması hedefleniyor.

Banvit BRF’in ‘Kristal Elma Ödülleri’nde ‘Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ kategorisinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan ‘Eşitlik Varsa Tamam!’ kampanyasıyla ödül aldığı çalışma ise şirketin toplumsal yaşamda kadın gücü ve emeğine verdiği önemi yansıtıyor. “Banvit’se Tamam!” sloganının bu iletişim özelinde “Hayat, eşitlik varsa tamam” söylemine dönüştürüldüğü kampanyada  Banvit BRF çalışanları rol aldı. Şirketin farklı departmanlarında çalışan çiftlerin evlerinde çekilen filmde, aile içi iş bölümünde eşitliğin önemine vurgu yapıldı ve “Hayat eşitlik varsa tamam” mesajı aktarıldı.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER