People Make The Brand: Çeşitlilik, Hakkaniyet, Kapsayıcılık

People Make The Brand: Çeşitlilik, Hakkaniyet, Kapsayıcılık

Bu haber 3127 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin en önemli işveren markası konferansı People Make The Brand, 10. yılında yepyeni bir konseptle 7 Aralık’ta online olarak gerçekleşecek.

Markayı inşa edenin insan olduğu fikriyle, işi insan olan her sektörden profesyonele, akademisyene, araştırmacıya, girişimciye ilham vermeye devam eden People Make The Brand, 10. yılında alanında uzman isimlerle “DEI: Çeşitlilik, Hakkaniyet, Kapsayıcılık” konusunu ele alacak.

İş dünyası tarafından her yıl heyecanla beklenen People Make The Brand, 7 Aralık 2022 tarihinde tek oturum şeklinde, HBR Türkiye Webinar Tool üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Tüm yayınlarda soru/cevap modülü açık olup izleyicilerden gelen sorular moderatörler tarafından konuklara yönlendirilecek.

Universum Türkiye Lideri Evrim Kuran, “People Make the Brand İşveren Markası Konferansı’nı, 2013 senesinde ilk kez yapmaya başladığımız günkü heyecanla 10. kez yapıyoruz. Her PMB’de iş dünyasıyla, insanla ilgili nice önemli konuları masaya yatırdık. Yaşadığımız dönemde  kişisel veya kurumsal olarak her seviyede karşı karşıya kaldığımız fiziksel, kültürel ve ekonomik meydan okuyuşların ortasında, bugün her zamankinden de derin tartışmalara ihtiyacımız olduğunu düşünerek konumuzu belirledik.

İşgücünün son yıllarda daha da çeşitli hale gelmesinin yanı sıra önümüzdeki yıllarda bu çeşitliliğin daha da artacağı tahmin ediliyor. Kuruluşlar, küresel sahnede rekabetçi kalabilmek için cinsiyet, yaş, ırk/etnik köken, cinsel yönelim, din ve çeşitliliğin diğer boyutlarından bağımsız olarak çalışanlarının önemini artık fark etmiş durumdalar. Bu nedenle, çeşitlilik ve kapsayıcılık "Hakkaniyet"i de içine alan yeni bir seviyeye evriliyor.

Küresel iş dünyasında çeşitlilik ve kapsayıcılık önceleri yasal ve ahlaki bir gereklilik olarak görülüyordu. Şirketlerin ne kadar çeşitli çalışanlara ve müşteri segmentlerine sahip olduklarını gururla anlattıkları birkaç on yılı geride bıraktık. Günümüzde ise tüm organizasyonlar, bunun bir gereklilik olması dışında bir rekabet avantajı olduğunun farkına varıyor. Artık çeşitli iş gücüne sahip olmak işveren markalarının, tüm müşteri segmentlerine hitap edebiliyor olması tüketici markalarının olmazsa olmazı olarak görülüyor. Fakat bu noktada hakkaniyetin önemini göz ardı ettiğimiz bir dönemden ayrıldık. Organizasyonlar, birbirinden farklı ihtiyaçlara sahip bireyleri bir araya getirirken aynı koşulları sağlamaktansa, ihtiyaçlarına yönelik avantajları sunarak işi hakkaniyet boyutunda ele almaya henüz başladı.” dedi.

Yılın En Çekici İşverenleri Açıklanacak

Bu yıl Türkiye etabının 10. yılı tamamlanan ve çarpıcı veriler elde edilen Universum En Çekici İşverenler araştırmasının sonuçları da People Make The Brand’de açıklanacak. Türkiye’nin en kapsamlı gençlik araştırmasında, ülkenin önde gelen 59 farklı üniversitesinin çeşitli fakülte gruplarında öğrenimine devam eden 63 bin 747 üniversite öğrencisi ile 27 bin 363 profesyonelden edinilen içgörüler gençlerin istihdama bakışı, sektörlerle, şirketlerle ilgili algıları ve iş yaşamına dair beklentileriyle ilgili önemli ipuçları sunacak.

Kürasyonunu Evrim Kuran Danışmanlık ve Harvard Business Review’in yaptığı 10. People Make The Brand konferansı Borusan Holding sponsorluğunda, Speaker Agency ve Fikrimahsul partnerliğinde gerçekleşecek. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER