Selen Kozmetik Genel Müdürü Gözde Dumarık Oldu

Selen Kozmetik Genel Müdürü Gözde Dumarık Oldu

Bu haber 1789 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kozmetik sektöründe yenilikçi kişisel bakım ürünlerini Türk tüketicisiyle buluşturan Selen Kozmetik, kategorisinde büyümesini devam ettirirken yönetim kadrosunu da güçlendiriyor. Sektörün deneyimli isimlerinden Gözde Dumarık’ı transfer eden Selen Kozmetik, genel müdür koltuğunu kendisine teslim etti.

20 yılı aşan tecrübesi ile kozmetik sektörünün önde gelen isimlerinden Gözde Dumarık, Hacettepe Üniversitesi kimya bölümünde tamamladığı eğitiminin ardından meslek hayatına adım atmıştır. 2008-2018 yılların arasında Engin Grup’ta “Pazarlama Müdürü” ve “Ticari Pazarlama Müdürü” olarak birçok farklı fonksiyonda görev aldı. Engin Grup sonrasında 2019 yılından bu yana Beauty Care Group’ta “Genel Müdür Yardımcısı” ve “Pazarlama Müdürü” görevlerini yürütmüştür.

Globalleşme vizyonu doğrultusunda yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam eden Selen Kozmetik’in yeni Genel Müdürü Gözde Dumarık oldu.

URBAN Care

Kozmetik sektöründe yenilikçi kişisel bakım ürünlerini Türk tüketicisiyle buluşturan Selen Kozmetik’in bünyesinde 2013 yılından bu yana yer alan URBAN Care, kişisel bakımına özen gösteren şehirli kadının yoğun yaşam içerisinde kullanabileceği pratik ve etkili, doğaya, hayvana saygılı ürünler sunan, vegan bir saç bakım markasıdır.

Başta Watsons, Gratis, Rossmann, Eve, Cosmetica gibi zincirler olmak üzere Migros, Carrefour gibi Ulusal marketler, Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi e ticaret satış noktaları, Getir, İste Gelsin gibi hızlı market kanalları ve kozmetik ürün satan perakende satış noktalarında tüketicilerle buluşan URBAN Care, yılın en iyi şampuanı, yılın en iyi ürünü gibi tüketici oylamalarıyla belirlenen birçok kategoride ödüle layık görüldü.

15’e yakın ülkeye ihracatı bulunan markanın, E- ticaret kanalında çok önemli bir satış noktası olan Amazon ile İngiltere üzerinden 9 farklı Avrupa ülkesine de ürün satışı gerçekleştiriyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER