Atasun Optik en etik şirketler arasındaki yerini aldı

Atasun Optik en etik şirketler arasındaki yerini aldı

Bu haber 1043 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Atasun Optik, Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından etik değerlere önem veren şirketlerin ödüllendirildiği “ETİKA 2021 Türkiye Etik Ödülleri” kapsamında ödül almaya hak kazandı.

 

İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, Türkiye'de etik bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kurulan Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından bu yıl 10’uncu kez düzenlenen ‘ETİKA 2021 Türkiye Etik Ödülleri’ kapsamında ödüle layık görüldü. 

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın, ‘’Sektörümüzün öncü kuruluşlarından biri olarak, tüm faaliyetlerimizi etik çalışma anlayışımız temelinde sürdürüyoruz. Hizmet verdiğimiz alanda örnek olacak uygulamaları ve başarılı işleri hayata geçirirken her zaman çalışanlarımıza, paydaşlarımıza ve çevreye duyarlı bir etik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak ‘ETİKA 2021 Türkiye Etik Ödülü’ne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi. 

ETİKA Ödülleri’nde uluslararası etik standartlara göre yapılan değerlendirme sonrasında, yüzde 70'ten fazla başarı elde eden şirketler bu ödülü almaya hak kazanıyor. EDMER tarafından 2012 yılından bu yana verilen Türkiye’nin En Etik Şirketleri Ödülleri; Etik Değerler, Etik Kültür, İtibar Yönetimi, Kurumsal Yönetim, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Liderlik, Yaratıcılık, Önderlik ve Uyum Yönetimi kategorilerinde yer alan standartlara uyum sağlayan şirketler arasından belirleniyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER