MAPIC 2022 “İnsan, Mekân ve Karlılık” mottosuyla bir araya geliyor

MAPIC 2022 “İnsan, Mekân ve Karlılık” mottosuyla bir araya geliyor

Bu haber 1661 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC Fransa Cannes’da 29 Kasım – 1 Aralık 2022 tarihleri arasında 26’ıncı defa kapılarını açacak. Fuar Dünyanın önde gelen perakende sektörü temsilcileri ve markalarını gayrimenkul oyuncuları ile bir araya getirecek. Türkiye, 80’i aşkın firma ve 250 kişilik heyetle yer alacak. IHKIB önderliğinde Turkish Brands standı kurulacak.  Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, “MAPIC, doğru yatırımcıyı, doğru zamanda, doğru kurumlarla bir araya getiriyor.” dedi.

Günümüz insanlarının en fazla zaman geçirdiği alışveriş merkezleri, şehirlerin yeni alışveriş ve yaşam alışkanlıklarına göre planlanması için; perakende sektörü tüm alt oyuncuları ve markaları, gayrimenkul sektörü oyuncuları ile buluşturan MAPIC, 26’ıncı kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

29 Kasım – 1 Aralık 2022 tarihinde Fransa Cannes’da düzenlenecek olan ve Türkiye temsilciliğini Alkaş’ın üstlendiği MAPIC, dünyanın en önemli perakende markalarının yanı sıra hizmet üreten teknoloji firmalarını, yeni AVM projelerini, eğlence işletmecileri, yatırımcıları, danışmanlık firmalarını ve masterfranchise’ları bir araya getirecek. Perakende sektörünü tüm yönleriyle ele alan organizasyonda bu yılki mottosu people, planet ve profit yani “İnsan, Mekan ve Karlılık” olacak.

İHKİB (İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) önderliğinde 8. Kez kurulan Turkish Brands çatısı altında AC&co, Chakra, D’s Damat, Ipekyol, Kiğılı, Madame Coco, NaraMaxx, Nebim, Penti ve Perspective yerini alırken fuara standla katılan diğer firmalar arasında ise Tavuk Dünyası Gagava standı ile Food and beverage ve Cloud4Feed Retail Tech Lab alanındaki standı ve Inovasyon Stage’de gerçekleşecek olan sunumuyla MAPIC’te olacak. Defacto; müşteri deneyimi, Getir Fransa ise Lojistik ve Perakende konulu konuşmalarıyla konferans programında yerini alırken. Alkaş Türkiye temsilciliği aracılığıyla stant ile fuara katılan Özbekistan – Tashkent City Mall MAPIC açılış partisinde ana sponsor olarak yerini alacak.

Türkiye bu yıl fuara 80 firma ve 250 kişiyle katılacak.

Türkiye perakende sektörünün öncü markalarının yurtdışına açılma hedeflerini destekleyen fuar için “Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, “MAPIC, 26’ıncı kez doğru yatırımcıyı doğru zamanda, doğru kurumlarla bir araya getirecek. 10 Türk perakende markasını bir araya getiren ve İHKİB önderliğinde kurulan Turkish Brands standındaki tek çatı altında tanıtmayı amaçlıyoruz.  Bu yıl MAPIC, pandeminin de hafiflemesiyle birlikte gerçekten büyük heyecanla çok daha ilgi çeken bir pozisyonda konumlanıyor. Türkiye’de tabii bundan payını alıyor. Pandeminin etkisinin azalmasının ardından Türk perakendecileri ve AVM yatırımcıları bu yıl MAPIC’e daha emin adımlarla ilerledi bu noktada bu sene yüksek bir katılım söz konusu olacak. Bu yılda sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirerek, fikir alışverişine imkân tanıyan, deneyimlerin paylaşıldığı ve yeni iş birliklerinin doğduğu başarılı ve keyifli bir üç gün geçireceğimize inanıyorum.” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER