FİLE 200. Mağazası ile Şimdi de Konya’da

FİLE 200. Mağazası ile Şimdi de Konya’da

Bu haber 2859 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yüksek standartlarda ürettiği gıda, ev temizliği ve kişisel bakım ürünlerini, sakin, ferah ve konforlu bir ortamda sunan FİLE; mağaza ağına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Alışverişte farklı bir deneyim vaat eden FİLE, şimdi de 200. mağazasıyla Konya’da.

Süpermarket ihtiyaçlarını yüksek standartlarda ürünleri, sakin, ferah ve konforlu bir ortamda, sürekli uygun fiyat politikasıyla tüketicilerle buluşturan FİLE, mağaza ağına her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyor. Türkiye genelinde büyümeye devam eden File, 200. mağazasını Konya’da faaliyete aldı. File, faaliyet gösterdiği tüm şehirlerde aynı zamanda mobil uygulaması ile eve teslim de yaparak, müşterilerine hızlı ve kolay alışveriş deneyimi sunuyor.

File’nin 200. Mağazası Konya’da

Konya’da Alavardı Mahallesi, Aziz Mahmut Hüdai Caddesi, Meram adresinde açılan market, şehirdeki ilk FİLE mağazası olmasının yanı sıra marketin Türkiye’deki 200. Mağazası olması ile öne çıkıyor. Taze meyve ve sebze reyonlarının yanı sıra FİLE; gıda, ev temizliği ve kişisel bakım kategorilerindeki özel markaları Harras, Actisoft ve Daycare ile yüksek standartlardaki ürünlerini Konyalıların beğenisine sunacak.

Tüm mağazalarında geniş koridorlar, düzenli raflar, sakin bir alışveriş ortamı ile fark yaratan süpermarket zinciri; müşterilerinin alışveriş deneyimini kolaylaştırmak amacıyla her mağazasında otopark imkanı sunuyor.

FİLE Mobil Uygulama da Erişimini Artırmaya Devam Ediyor

FİLE büyüyen mağaza ağının yanı sıra mobil uygulamasıyla da hizmet veriyor. FİLE’nin tüm akıllı telefonlara indirilerek ulaşılabilen mobil uygulaması ile tüketicilerin tüm ihtiyaçları istedikleri saat aralığında kapılarına kadar ulaştırılıyor. Hizmet verdiği tüm illerde mobil uygulamasını devreye alan süpermarket zinciri, dijital ödeme uygulaması FİLEPARA ile de alışverişi kolaylaştırıyor.

Konyalılar çok yakında FİLE’nin mobil uygulaması ile de alışveriş yapma imkanına sahip olacak.

Tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve ev temizliği olmak üzere ev tüketimi ihtiyaçlarına odaklanarak, en iyi kaliteyi uygun fiyatla satışa sunan FİLE Market, kendine ait tedarik sistemi ile ürün portföyünde ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra kendi markaları olan Harras, Actisoft, Daycare ile de müşterilerine farklı seçenekler sunuyor. Ortalama 4.500 farklı ürün bulunan ve alışılagelmiş süpermarketlerden farklı bir konsept ile tasarlanan File Market mağazalarında et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri yer alıyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER