Şirketler, Yeni Yıl Hediyelerini Madame Coco’dan Seçiyor

Şirketler, Yeni Yıl Hediyelerini Madame Coco’dan Seçiyor

Bu haber 1522 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Madame Coco, mağazalarında ve online satış kanallarında sergilediği binlerce ürünü ile evlere kattığı Fransız şıklığını, kurumlara ve kurum çalışanlarına da sunuyor.  Yılbaşında çalışanlarına şık ve zarif hediyeler vermek isteyen şirketler için birbirinden güzel alternatifler Madame Coco’da…

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, Fransız esintili ürünleri ile çalışanlarına zarif hediyelerle sürpriz yapmak isteyen kurumlar için göz kamaştırıcı seçenekler sunuyor. Madame Coco’nun  her zevke uygun, zengin, özgün ve şık ürün yelpazesi ev tekstili, banyo, mutfak, sofra, cam, porselen, plastik ürünler, aydınlatma, kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini  kapsıyor ve işletmelere binlerce çeşit alternatif imkanı veriyor.

Yeni yılda çalışanlar için en şık hediyeler Madame Coco’da!

Çalışanlarına yılbaşında çok şık, kullanışlı ve zevkli hediyeler vermek isteyen tüm kurumlar, Madame Coco'da buluşuyor. Madame Coco, yaygın satış ağı ve güçlü satış sonrası desteği ile KOBİ’lerden, orta ve büyük işletmelere kadar çalışanlarına hediye vermek isteyen kurumların tercihleri arasında ilk sırada yer alıyor. Çalışanların hem evlerinde hem de ofislerinde rahatça kullanabileceği fincan setleri, dekoratif objeler, vazolar veya yılbaşı konseptine özel yılbaşı süsleri kurumların tercih ettiği hediye ürünler arasında geliyor. Birlikte değer yaratarak büyüyen tüm kurumlar, özel indirimlerle alışveriş yapabilir ve tüm kampanyalarda Madame Coco’nun kurumsal müşterisi olmanın ayrıcalıklarından faydalanabilir.

Madame Coco

2011 yılında kurulan, lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco; Türkiye ve 17 farklı ülkede olmak üzere 370 mağazasıyla hizmet vermektedir. 18 ülkede faaliyet gösterdiği mağazalarında, 100 binin üzerinde metrekare satış alanına ulaşan marka, Madamecoco.com üzerinden de ürünlerini satışa sunmaktadır.  Fransız çizgilerinden ve renklerin uyumundan ilham alınarak tasarlanan ürünleriyle, özgün ve yalın şıklık sunan Madame Coco, birçok farklı kategorideki geniş ürün yelpazesini ziyaretçileriyle buluşturmaktadır.

Ev tekstili, banyo, mutfak, sofra, cam, porselen, plastik ürünler, aydınlatma, kişisel bakım ürünleri ve kozmetik gibi birçok farklı kategoride hizmet veren marka; müşteri ihtiyaç ve beklentilerine göre hazırladığı, her dönemde trendleri belirleyen ürünleriyle sektörün lideri konumundadır. Aynı zamanda global marka olma hedefini de daimi önde tutmakta ve şeffaflık ilkesinden ödün vermeden, tüketici odaklı yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Madame Coco hem mağazalarında hem de Madamecoco.com online alışveriş adresi üzerinden müşterilerine ziyaretleri sırasında kendilerini evlerinde gibi rahat hissetmelerini sağlayacak bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir. Kurulduğu günden bu yana odağına müşteri memnuniyetini alan marka, 2019’da A.L.F.A. Awards’da ev tekstili kategorisinde “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü”nü kazanmıştır. Madame Coco, dünyanın en prestijli pazarlama ve reklam etkinliği yarışması olan 2022 Effie Ödülleri’nde “Ev Tekstili- Züccaciye” kategorisinde Bronz Ödülü kazanmıştır. Madame Coco 2022 yılında, En Yenilikçi Müşteri Hizmetleri kategorisinde Bronz Stevie Ödülü almıştır. Ayrıca Madame Coco, 2019 yılından bu yana Nielsen, FutureBrightGroup ve SİA Insight’ın gerçekleştirdiği “Bilinirlik ve Marka Sağlığı Araştırmaları”nda, Türkiye’de ev tekstili ve dekorasyon alanında akla gelen ilk marka olma özelliğini korumaktadır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER