DeFacto’ya “Yılın Perakende Zinciri Markası” ödülü

DeFacto’ya “Yılın Perakende Zinciri Markası” ödülü

Bu haber 2135 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

DeFacto, Strong Bosses Dergisi’nin bu yıl 3. kez düzenlediği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde “Yılın Perakende Zinciri Markası” ödülünü almaya hak kazandı.

Yeni nesil iş ve ekonomi dergisi Strong Bosses tarafından Türkiye Marka ve Kariyer etkinlikleri kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri töreni, Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleştirildi.

III. Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri, komite üyeleri ve jürileri tarafından hem sektöründe örnek gösterilen isimlerden hem de faaliyet gösterdiği alanlardaki başarısı, vizyonu, toplumsal konulara bakışı, sosyal sorumluk kapsamında üstlendiği roller gibi birçok konu ışığında gerçekleştirdiği seçimler sonucunda; DeFacto’yu ‘Yılın Perakende Zinciri Markası’ ödülünü almaya hak kazandı.

DeFacto adına “Yılın Perakende Zinciri Markası” ödülünü alan DeFacto Online Genel Müdürü Önder Şenol “2005 yılında tüm dünyada ‘Ulaşılabilir Moda’nın adresi olmak üzere çıktığımız yolda bugün Avrupa’dan Asya’ya 500’ü aşkın mağazamız ve e-ticaret kanallarımızla faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. ‘Müşterimizi markamıza aşık etme’ vizyonumuzla sınırları aşarak 2027 yılında 180 ülkede varlık göstermeyi hedefliyoruz. Bize güvenen, her gün mağazalarımızı ve online kanalımızı ziyaret eden milyonlarca müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER