Dorıtos’tan “Z Kuşağı Ve Yetkin Olma” Semineri

Dorıtos’tan “Z Kuşağı Ve Yetkin Olma” Semineri

Bu haber 1949 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Doritos’un Eğitim kooperatifi Yetkin Gençler (YetGen) ile iş birliği yaparak hazırladığı Gerçek Sen Seminer Programı 17 Ocak Salı günü “Z Kuşağı ve Yetkin Olmak” başlıklı seminerle başlıyor. Prof. Dr. Erhan Erkut, Evrim Kuran, Bekir Ağırdır ve Kerem Dündar gibi yetkin isimlerin yer alacağı seminer saat 19.00’da çevrimiçi olarak gerçekleşecek. 


Doritos’un gençliğe verdiği destek yeni bir sosyal sorumluluk çalışmasıyla devam ediyor. Hayallerini ve potansiyellerini gerçekleştirmek için her zaman gençleri teşvik eden ve destekleyen Doritos, kısa adı YetGen olan Eğitim Kooperatifi Yetkin Gençler ile iş birliği yaparak “Gerçek Sen Seminer Programı”nı hayata geçiriyor.

Program 17 Ocak Salı günü saat 19:00’da “Z Kuşağı ve Yetkin Olmak” başlıklı seminerle iki oturumda başlayacak. YetGen Kurucusu ve MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut, Evrim Kuran Danışmanlık Kurucusu ve Universum Türkiye Lideri Evrim Kuran, KONDA Araştırma ve Danışmanlık AŞ Araştırmacı - Yazar Bekir Ağırdır ve Uzm.Dr. Kerem Dündar gibi yetkin isimlerin yer alacağı seminerde günümüzün dünyasında yetkin olmanın anlamı ve Z kuşağının ihtiyaç duyduğu yetkinlikler üzerinde durulacak.

Bu semineri ve program kapsamında sunulacak diğer seminerleri izlemek için https://www.gerceksen.doritos.com.tr/ adresinden kayıt yaptırmak gerekiyor. Seminerler slido üzerinden gerçekleşecek ve saatini kaçıranlar için Doritos Youtube kanalına yüklenecek. Böylece kaçırılan semineri yine siteden izlemek mümkün olacak. 

Nisan ayına kadar devam edecek olan Gerçek Sen Seminer Programı’nda iş dünyasındaki değişim, öne çıkan yeni meslek ve yetkinlikler, sürdürülebilirlik, inovasyon ve daha birçok güncel konu yetkin isimler tarafından gençlere anlatılacak ve tartışılacak.

“Gençlerin hayata hazırlanmasına katkıda bulunacağız”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan PepsiCo Yiyecek Pazarlama Kıdemli Direktörü Seren Çankırı şunları söyledi:

“Doritos her zaman gençleri destekleyen, onların günümüz koşullarında başarıya ulaşmaları için gerekli formasyona sahip olmalarına katkıda bulunan bir markadır. Yeni çalışmamız “Gerçek Sen Seminer Programı” bu yönde atılmış güçlü bir adım oluşturuyor. Bu programla gençlerin hayata hazırlanmasına katkıda bulunacağız. Onların 21’inci yüzyılın gerektirdiği yetkinliklere sahip olması çok önemli. Doritos bunun için çalışıyor. İlk seminerimize son derece önemli uzman isimler katılıyor. Çok yararlı olacağına inanıyorum. Çok güzel bir iş birliğine imza attığımız YetGen’e bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum.”

Programda gençler için gerekli her şey var!

Program kapsamında Z kuşağına dijital okuryazarlık, dijital varlık/kimlik oluşturma, etkin sosyal medya kullanımı, kariyer planlama, metaverse, marka yaratmak ve girişimcilik, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konularda uzmanlar tarafından seminerler verilecek. Ayrıca iş yaşamındaki dönüşüm, en popüler meslekler, kariyer yolculuğunda yetkinliklerin önemi ve kendini farklılaştırma gibi konular üzerinde durulacak. PepsiCo liderleri de bu çalışmalara düzenli olarak katılarak vizyon ve deneyimlerini gençlerle paylaşacaklar. Gerçek Sen Seminer Programı Nisan ayına kadar devam edecek.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER