Kış Aylarında Nemli Ve Dolgun Bir Vücudun Sırrı: Body Hydra!.

Kış Aylarında Nemli Ve Dolgun Bir Vücudun Sırrı: Body Hydra!.

Bu haber 34345 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kış aylarının kuruluk yaratan şartlarını ortadan kaldırıp ışıldayan ve sıkılaşmış bir cilde sahip olmanın yolu, Lierac’ın benzersiz vücut bakım serisi Body Hydra ile mümkün. 

Formülündeki yeniden yapılandırıcı silisyum ile kolajen üretimini destekleyerek cilde sıkılık etkisi sağlarken, amber çiçeği özü ile hücre yenilenmesini destekleyerek pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. 

Body Hydro Plumping Lotion, bu aktif içerikler ile cildi derinlemesine nemlendirir, dolgunlaştırır, canlandırır ve pürüzsüzleştirirken Body Hydra Nutri Pluming Cream ise bunlara ek olarak içeriğindeki Nar ekstresi ile sıkılaşma aksiyonu, shea yağı ile derinlemesine besleme aksiyonu sağlar.

Serinin sıkılaştırıcı etkisi, cilde, yüzeyde ve derinde etki etmesi ile sağlanıyor. Body-Hydra, içeriğindeki portakal, gardenya ve yasemin çiçeği sayesinde eşsiz bir çiçek bahçesi esintisi  sunuyor.

Kanıtlanmış Etki

100%: daha dolgun bir cilt

94%: daha sıkı bir cilt 

Body Hydro Plumping Lotion 200ML: Nemlendirici- Dolgunlaştırıcı- Pürüzsüzleştirici – Güzelleştirici Etki Sunan Vücut Bakım Kremidir.

Body Hydra Nutri Pluming Cream 200ML :Derinlemesine Besleyici- Dolgunlaştırıcı- Sıkılaştırıcı - Güzelleştirici Etki Sunan Vücut Bakım Kremidir.

Lıerac Hakkında:

1975’te kurulan, Fransız Laboratuvarları tarafından özel estetik teknikler ile geliştirilen formüller, LIERAC’ın temellerini oluşturmaktadır. Üstün dermokozmetik anlayışı ile son teknoloji içeriklerinden ilham alan inovasyon, hedefe yönelik tedaviler sunarak ilk defa “Güzellik İçin Tıp” kavramını yaratmıştır. En etkili çözümü sunmak amacıyla, problemin fizyolojik mekanizmasını ve medikal işlevini anlayarak, bilim ve doğadan gelen aktif içerikleri, hedeflenen aktif içeriklerden oluşan formülasyonlar ile birleştirerek anında etki gösteren köklü çözümler geliştirmektedir. Ambalaj tasarımlarında etkinlik ve duyumsallığın mükemmel birleşimini yaratmak amacıyla değerli ve rafine ürün sunumlarını hayata geçirmektedir. LIERAC Laboratuvarları, 40 yılı aşkın yaşlanma karşıtı bakım uzmanlığını ve olağanüstü son teknolojileri bir araya getirerek maksimum etkide, feminen, duyumsal ve arzu edilebilir ürünler geliştirmektedir. Güçlü, kendini seven, hayata pozitif enerji yayan kadınlar için üstün dermokozmetik anlayışını benimseyerek sunmaktadır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER