Zeytinyağlı ve Yoğun Nemlendiricili INCIA Doğal Sıvı Sabun.

Zeytinyağlı ve Yoğun Nemlendiricili INCIA Doğal Sıvı Sabun.

Bu haber 31976 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Elleri cildin doğal florasına zarar vermeden temizleyen INCIA Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun, Super-Fat teknolojisi sayesinde doğal gliserini sabun içerisinde tutarak cildin yağ dengesini ve cilt tabakasını koruyor 

Çevreyi ve doğayı koruyan, yüzde 100 doğal cilt bakım, kişisel bakım ve ev bakım ürünleri üreten INCIA, yoğun nemlendirici sıvı sabunu ile elleri cildin doğal florasına zarar vermeden temizliyor. Elleri temizlemek ve beslemek için B vitaminleri ve aminoasitlerce zengin makademya, buğday, aynısefa yağları içeren doğal sıvı sabun, cildin onarımına destek oluyor. İçeriğindeki doğal yağlar, cilt için faydalı olan tüm vitamin ve mineralleri yüksek oranlarda içeren doğal sıvı sabun, yumuşatıcı, nemlendirici, dezenfekte edici etkileri ile kuru ve hassas ciltler için gerekli olan özenli bakımı sağlıyor.

Cildi tazeleyen doğal dokunuş

Cildin temizlik ve bakımını sağlarken kuru ve donuk cildin canlılık kazanarak ışıltını görünmesini sağlayan yoğun nemlendiricili sıvı sabun, aspir yağının yüksek doymamış yağ asitleri ve vitaminlerce zengin olması sayesinde ciltte kurumayı ve soyulmayı önlüyor Cildin ihtiyacı olan nem dengesini kazandırırken, cildin beslenmesine de yardımcı oluyor.

Glohe Hakkında:

%100 doğal ürün pazarını geliştirmek ve bu pazarı yeniden tanımlamak için 2013 yılında kurulmuştur. İnsana ve doğaya özen gösteren Glohe, bütünüyle doğal bir hayat anlayışını inovasyonla birleştiren öncü bir kurum olma felsefesini benimsemiştir. Glohe, faaliyetlerine başladığı ilk günden itibaren deneyimli kadrosuyla AR-GE çalışmalarına ve ürün geliştirmeye odaklanmış ve sektöre BioArge Laboratuvarlarını kazandırmıştır. BioArge Laboratuvarları’nda geliştirdiği ve Tuzla’daki fabrikasında yeşil üretim ile ürettiği %100 doğal ürünlerle Glohe, kişisel ve ev bakım sektörüne doğanın bütün saflığını taşımayı hedefliyor. Birbirinden önemli buluşlara da imza atan GLOHE’nin tüm amacı, doğanın gücünü bilimle birleştirmektir. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER