ScottyPaket Tazemasa Alışverişlerinizi İki Saatte Kapınıza Işınlıyor.

ScottyPaket Tazemasa Alışverişlerinizi İki Saatte Kapınıza Işınlıyor.

Bu haber 14445 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Scotty Paket, meyve-sebzeden yöresel lezzetlere, bakliyattan organik ürünlere yüzlerce taze, lezzetli ve kaliteli ürünü bir arada sunan Tazemasa.com’dan yapacağınız alışverişleri İstanbul’un her yerine iki saatte teslim ediyor. 

2017’de şehir hayatını kolaylaştırmak amacıyla kurulan Scotty, motosikletle yolculuk paylaşımı ve yemek sipariş hizmetlerinin ardından sunduğu çözümü Scotty Paket ile alışverişlerinizi kapınıza kadar getiriyor. Bu çerçevede işbirliği yaptığı markaların sayısını hızla artıran Scotty Paket, şimdi de “İyi ye, iyi yaşa” sloganıyla hizmet veren Tazemasa.com’dan yapacağınız alışverişleri İstanbul içinde her yere iki saat içinde teslim ediyor.

Scotty Paket, mevsiminde meyve sebzeler, organik ürünler, zeytinyağı, bakliyat, et, balık, çay, kuruyemiş gibi yüzlerce taze, lezzetli ve kaliteli ürünü bir arada sunan tazemasa.com’dan satın alınan her şeyi hızlı bir şekilde istenilen adrese ulaştırıyor. Kullanıcılarına gönderilerini anlık takip imkanı da sağlayan Scotty Paket, bu sayede “Kargom nerede kaldı?” sorularına da son veriyor.

Scotty hakkında:

Bir Türk teknoloji şirketi olan Scotty, şehrin ulaşım seçeneklerini geliştirmek, trafiğe teknolojik, modern ve kalıcı bir çözüm üretmek için 2017 Mayıs’ta ayında kuruldu. Teknoloji ile şehir hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan mobil uygulama Scotty, bireysel motosiklet sürücüleriyle kullanıcıları uygulama üzerinden buluşturarak yolculuk deneyimi sunuyor. Scotty’nin Yolculuk dışında Yemek ve Paket hizmetleri de bulunuyor. Scotty Yemek, kullanıcılara diledikleri yerden yemek ve kahve sipariş imkanı sunarken, Scotty Paket ise kullanıcıların e-ticaret sitelerinden aldığı ürünleri İstanbul’un her yerine en geç iki saat içinde ulaştırıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER