Müşteri Deneyimi Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı.

Müşteri Deneyimi Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı.

Bu haber 29705 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Müşteri Hizmetleri ile ilgili 600’den fazla profesyonelin bir araya geleceği etkinlikte, 23 oturumda 40’a yakın konuşmacı deneyim ve görüşlerini katılımcılara aktaracak.Usta Televizyoncu Sadi Özdemir moderatörlüğünde gerçekleşecek olan  “2030 Yılı Müşteri Deneyimi Trendleri” paneli ise geleceğe bugünden ışık tutacak. 

Türkiye’nin müşteri deneyimini konu alan ilk ve tek etkinliği, Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi, bu yıl da TURKCELL GLOBAL BİLGİ’nin ana sponsorluğunda 18 Nisan 2019 tarihinde Hilton Bosphorus Elmadağ’da gerçekleştirilecek. Nice Medya tarafından 7. kez organize edilen etkinlikte Vestel, Akbank, Lexus, Acıbadem, Markafonigibi farklı sektörlerden birçok markanın üst düzey yöneticisi panel ve sunumlarda deneyim ve görüşlerini paylaşacak.

5 farklı panelde, 23 oturumda 40’a yakın konuşmacının yer alacağı etkinliğe; Operasyon ve Çağrı Merkezi Müdürleri, Müşteri Hizmetleri Direktörleri, Müşteri Deneyimi Müdürleri, E-Ticaret Direktörleri, Dijital Dönüşüm Uzmanları, CDO’lar, IT Yöneticileri, Genel Müdürler, Pazarlama Müdürleri ve Satış Müdürleri başta olmak üzere üst düzey yöneticilerin yer aldığı 700’e yakın profesyonelin katılması bekleniyor.

Sektör Duayenlerinden Başarı Formülü

Zirvede her biri alanında uzman ve deneyimli yöneticiler,  ,  kendi kurumlarının başarı öykülerini katılımlara aktarma fırsatı da elde edecek.   

Müşteri Deneyimi Neler Kazandırır? Farklı Sektörlerde Müşteri Deneyimi Örnekleri, Yeni Nesil Müşteriler İçin Etkin CX Tasarımı,Tahsilatta Müşteri Deneyimi gibi konu başlıklarının ele alındığı etkinlikte ayrıca 4 farklı panelde, sektörün önde gelen şirket yöneticileri görüşlerini dile getirecek. 

2030 Yılında Müşteri Deneyimi Durağan Vitrinlerinden, Etkileşimli Vitrinlere Uzanan Yol

Müşteri Deneyimi Zirvesi kapsamında bu yıl, Usta Televizyoncu Sadi Özdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan “ 2030 Yılı Müşteri Deneyimi Trendleri” paneli ise geleceğe bugünden ışık tutulacak. 

Nice Medya Satış Direktörü Karin Erkan’ın verdiği bilgiye göre; yıllar 2030’u gösterdiğinde elbette tüm mağazalar, 7 gün 24 saat açık olmayacak. Akşam saatlerinde ve Pazar günü en işlek caddeler, bugünden çok faklı olamayacak.Ancak değişim ve yenilik elbette kaçılamaz. Örneğin bu işlek caddelerdeki durağan mağaza vitrinleri, yerini sürekli değişen içeriğe sahip,  etkileşimli dijital ekranı bulunan dinamik vitrinlere bırakacak.  Yeni nesil vitrinler, gösterilen içeriği, hava durumunu, saat bilgisini, vitrin önünde duran kişiye göre özel içerik olarak üretebilecek yetenekte olacak. Yoldan geçenler, mağazalardaki ürünleri hemen akıllı telefonlarıyla sipariş edebilir hale gelecekler.  Ayrıca bir QR kodu aracılığıyla bir ürün hakkında daha fazla bilgiye erişmek mümkün olacak.

2030 Yılı Müşteri Deneyimi Trendleri Panelinde, 2030 yılında fiziksel mağazaların nasıl dijital showroom’lara ve deneyim merkezlerine dönüşebileceğine dair öngörüleri, sektörün önde gelen lider firmaları ile masaya yatıracağız diyen Nice Medya Satış Direktörü Karin Erkan “2030 yılına gelindiğinde mağazalardan öncelikli beklentimiz kişiselleştirilmiş deneyim olacak.Peki bu noktaya nasıl ve hangi strateji ile ulaşacağız? Türkiye’nin en dijital markaları 2030’a nasıl hazırlanıyor. Sektör firmaları ile2030'da müşteri deneyimi neye benzeyecekkonusunu irdeleyeceğizHologramlar, sanal gerçeklik ve dokunsal geri bildirimli giyilebilir eldivenler ele aldığımız konu başlıkları olacak” şeklinde konuştu. 

“Gelecekte mağazalar, sadece satışlara odaklanmakla kalmayacak, temel olarak stratejilerini, bir deneyim ekonomisi üzerinde de kurgulayacak” yorumunda bulunan Erkan sözlerine şöyle devam etti:

Gelecekte örneğin  yağmur yağdığında mağazanın veya cafe’nin hızla ileri teknoloji kullanılarak otomatik olarak kapatılması gibi ayrıcalıklar daha çok önem kazanacak. Stok tutma riskleri 2030'da daha da artacak. 

Ürün Değil Hizmet Algısı 

Neredeyse 2018'de satın alabileceğiniz tüm ürünler, 2030'da bir hizmet olarak sunulacak. Geleneksel mülkiyet modeli, ürünlerin kiralanmasına ve orijinal ürünün artık önemli olmadığı hizmet alımlarına doğru artan bir şekilde kaymaya başlayacak.

Duyguları Anlama

Araştırma Şirketi Gartner'a göre, tüm müşteri temaslarının yüzde 80'i 2030 yılına kadar yapay zeka yoluyla gerçekleşecek. Bu AI sistemleri yalnızca müşterinin kişisel tercihlerini anlamayacak, aynı zamanda müşterinin ruh halini de tanıyacak. Bir müşterinin kızgın, mutlu veya üzgün olup olmadığına bağlı olarak, sistem bu duygulara adapte olacak. AI sistemleri duyguları sesli, ifadeler ve yüz ifadeleriyle tanıyacak. Teknoloji, AI ile gerçekleşen tüm müşteri iletişim anlarında daha değerli olacak.

Ulaşım ve Teslimat Yeniden Şekillenecek

İhtiyaçların anında karşılanması 2030 yılına kadar daha da önem kazanacak. Birkaç gün boyunca sipariş beklemek yakında tarih olacak. Birçok marka ve dükkân, drone teslimatı ile mümkün olan 'aynı gün teslimat' prensibini benimseyecek. Bir ürün teslimatı için evde kalmak artık gerekmeyecek. Türkiye olarak bu senaryonun neresindeyiz? Geleceğe seyirci mi kalacağız? Yoksa geleceği kendi kurallarımızla yeniden yazmak için bugünden aksiyon mı alacağız?”

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER