Tergan’la Moda Annelerin Ayağına Geliyor!.

Tergan’la Moda Annelerin Ayağına Geliyor!.

Bu haber 20776 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tergan, annesine hem kalıcı hem rahat hem de şık bir hediye arayanlara, 2019 Yaz koleksiyonuna özel yüzde 70’e varan indirim sunuyor. 

Kalitesiyle annelerin yıllar boyunca eskimeden kullanabileceği ayakkabı ve çanta tasarımları sunan Tergan, sezon modasını yakından takip eden modelleriyle annelere özel bir kampanya sunuyor. Anneler Günü’ne özel yeni sezon ürünlerinde yüzde 70’e varan indirimimkanı sunan marka, geniş ayakkabı ve çanta koleksiyonuyla her zevke ve her bütçeye uygun alternatifler sunuyor. Annesine, unutulmaz ve özel bir hediye vermek isteyenler, Tergan’ın 2019 Yaz koleksiyonundan birisini seçebiliyor.

Tergan, 1972 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışı müşteri isteklerine uygun tasarımları ve kalitesiyle önde gelen deri mamulleri üreticileri arasında yerini almıştır. Tasarımlar, Tergan’ın kendi bünyesinde bulunan yetenekli tasarımcıları tarafından yapılmakta ve profesyonel üretim kadrosuyla ISO 9001:2000 Kalite Standartları doğrultusunda tasarımlar ürün haline getirilmektedir. Tergan’ın ürün yelpazesinde yer alan el yapımı ürünler arasında; cüzdanlar, kemerler, evrak çantaları, bayan çantaları, seyahat çantaları, Bond ve pilot çantalar ofis ve kişisel kullanım için çeşitli deri aksesuarlar yer almaktadır. Tergan, Türkiye genelinde bulunan 38 mağazası ve cornerlarıyla hizmet vermektedir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER