Geometry İstanbul sahalara sığmıyor!

Geometry İstanbul sahalara sığmıyor!

Bu haber 26125 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Deneyimsel pazarlamanın öncü ajansı Geometry İstanbul, sadece yılın ilk 4 ayında sahada 307 aktiviteyle gerçekleştirdi. 

Dünya genelinde 56 pazarda faaliyet gösteren “çok kanallı deneyim ajansı” Geometry Global’ın Türkiye ofisi Geometry İstanbul markaları için dijital, film, grafik ve saha üretimlerinin de entegre olduğu deneyimsel hizmetler sunan yaratıcı bir çözüm ortağı. Geometry Istanbul’un alanında tecrübeli saha ekibi 2019’a hızlı başlayarak yılın ilk 4 ayında farklı sektörlerdeki markaları için gerçekleştirdiği aktivitelerle Türkiye’nin farklı illerinde sahalardaydı. 

Geometry Istanbul Saha Ekibi, Ocak ayından bu yana QNBFinansbank, Unilever, Shell, Johnson&Johnson, Tavuk Dünyası gibi 9 markası için 33 farklı projede toplamda 307 aktiviteyi Türkiye’nin farklı 150 noktasında 1900 kişilik bir ekiple gerçekleştirdi. AVM, üniversite ve benzin istasyonlarında gerçekleştirilen etkinliklerden Kick Off toplantısı, basın lansmanı, roadshow, festival ve şirket içi organizasyonlarına kadar bir çok farklı aktivite; Geometry İstanbul’un son dönem projeleri arasında yer aldı. 

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Geometry Global İstanbul İş geliştirme ve Deneyimsel projeler direktörü Burcu Yongacı, “Geometry olarak sahada ister karlarla kaplı bir köy, ister bir üniversite kampüsü olsun; Türkiye’nin herhangi bir noktasında markanın tüketicisine deneyim sağlaması için stratejik ve yaratıcı çözümler üretiyoruz. Ama asıl bizi farklılaştıran, sadece sahada yaşatılan deneyimlerle değil, aynı zamanda bu deneyimleri sosyal medyadan satış noktasına, e ticaretten mobil pazarlamaya kadar farklı kanalları kullanarak istenen hedef kitleye farklı deneyimler yaşatacak çözümler sunabilmemiz. Bu deneyimleri yaşatırken de hedef kitlelere özel içerikler üretiyoruz. Bu deneyimler sonucunda tüketiciyi satın almaya yönlendirme, davranış değişikliği gerçekleştirme, sadakat programına katma gibi hedeflerimiz oluyor. Yoğun geçen ilk 4 aydan sonra yılın devamında da markalarımızın hedef kitlelerine ulaşmaları için Türkiye’nin her ilinde her türlü sahada, fark yaratan deneyimler yaşatmak için 7 gün 24 saat çalışıyoruz.” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER