Bu Bayram En Tatlı Bayram!

Bu Bayram En Tatlı Bayram!

Bu haber 34390 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bu bayram çikolatalar Kahve Dünyası’ndan olsun, Cerebral Palsy’li çocuklar da mutlu olsun. Alacağınız her “İyilik Kutusu” Cerebral Palsy Türkiye’ya bağış, çocuklarımızı da umut olacak.

Ramazan Bayramı’nda “İyilik Kutusu” nu Kahve Dünyası’nın tüm şubelerinden ve sanal mağazasından satın alarak, Türkiye’de Cerebral Palsy (CP) konusunda en geniş hizmet yelpazesine sahip ilk ve tek kuruluş olan Cerebral Palsy Türkiye’ye bağış yapabilirsiniz. 

Kahve Dünyası’nın tüm şube ve sanal mağazasında bulunan 'İyilik Dolu Çikolata' kutularından satın aldığınız takdirde, Kahve Dünyası her bir çikolata için Cerebral Palsy Türkiye-Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na bağışta bulunuyor. Web sitesi üzerinden vereceğiniz siparişlerde, bir fotoğraf ve mesaj ekleyebilir, hediyenize en değerli anılarınızdan birini de ekleyebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan mesajlı fotoğraf baskısı da kutuyla birlikte adresinize gönderiliyor. 

Ayrıca sosyal medyada İyilik Dostu Çikolata'yla çekilen fotoğraflarınızı #iyilikdolucikolata etiketiyle paylaşıp bu kampanyaya destek olmalar için sevdiklerinizi çağırabilirsiniz.

Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Gerekiyor

Cerebral Palsy, dünyada 17 milyon kişide görülen, gelişimini tamamlamamış beyinde doğum öncesi, sırası ve doğum sonrasında meydana gelebilecek, çocuklukta en sık rastlanan fiziksel engellilik durumu olarak karşımıza çıkıyor. Ülkemizde her gün 16’dan fazla bebek Cerebral Palsy’li olarak dünyaya gözlerini açıyor. Bu demek oluyor ki Türkiye’de her yıl 6.000’den fazla çocuk Cerebral Palsy tanısı alıyor. Hareket bozukluğu ile birlikte görme, işitme, algılama sorunları ve epilepsi gibi farklı durumlar da eşlik edebiliyor. Cerebral Palsy’li her 4 çocuktan 1’i konuşamıyor, 3 çocuktan 1’i yürüyemiyor, 2 çocuktan 1’i zihinsel engelli, 4 çocuktan 1’inin epilepsisi bulunuyor. Cerebral Palsy’li çocukların ömür boyu özel eğitim ve rehabilitasyon görmesi gerekiyor. Erken tanı ve tedavi ile iyi gelişmeler sağlanabiliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

DR.ARONİA CASPER BANNER
23 NİSAN BANNER DR.ARONİA BANNER REİS GIDA BANNER BEYMEN BEYMEN CLUB
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER