Seyidoğlu Gıda'dan Açıklama!.

Seyidoğlu Gıda'dan Açıklama!.

Bu haber 31532 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Seyidoğlu Gıda, bir gün önce yaşanan adli bir olayın bazı haber siteleri ve sosyal medya paylaşımlarına isim benzerliği nedeniyle yanlış şekilde yansıtılmasıyla ilgili bilgilendirme duyurusu gerçekleştirdi.

Seyidoğlu Gıda tarafından yapılan bilgilendirme duyurusu şu şekilde; ''Bazı sosyal medya paylaşımları ve bazı haber sitelerinde yer alan 'Hamile Kadını Darp Eden Trafik Magandaları Seyidoğlu’nun sahibi çıktı' başlıklı haberlerin ve paylaşımların markamızla ve kurumumuzla hiçbir bir bağlantısı yoktur. Haberlerde ve sosyal medya paylaşımlarında adı geçen şahıslar bizim şirketimizde ne çalışmış ne de herhangi bir görevde yer almıştır. Söz konusu şahıslar İstanbul Pendikte faaliyet gösteren ve ismi SEYDİ OĞLU olan bir baklava dükkanının sahipleridir. Bizim markamızla isim benzerliği dışında hiçbir bağlantıları ne geçmişte ne de bugün olmamıştır.

Yaşanan bilgi kirliği ve isim benzerliği sonucu böyle vahim bir vak'ada markamızın adının bilinçsizce ve bilgisizce anılmasından büyük üzüntü duyduk. Bu isim benzerliği nedeniyle sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde markamızın saygınlığını karalayan haber siteleri ve kişiler için yasal başvurumuzu başlatmış olup hamile bir kadını darp edecek hiçbir şahısın bizim kurumumuzda çalışamayacağını kamuoyuna saygıyla duyururuz".

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER