Godıva Café Zorlu Center’da Sonbaharı Yenilenen Konseptiyle Karşılıyor.

Godıva Café Zorlu Center’da Sonbaharı Yenilenen Konseptiyle Karşılıyor.

Bu haber 22876 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, Zorlu Center’da yenilediği kafe konseptli mağazasında müşterilerini ağırlamaya başladı.

Kapılarını çok kısa bir süre önce açan Godiva Café’nin kapalı oturma alanı artık daha büyük. Dış oturma alanında ise Godiva çikolataya batırılarak sunulan lezzetlerin yanı sıra, taze meyveler ve Godiva çikolatalarıyla karıştırılarak hazırlanan dondurmanın yapılışının da birebir gözlemlenebileceği özel camdan bir alan oluşturuldu. Misafirlerin kendi seçimlerini yapıp, diledikleri dondurma karışımını oluşturabildikleri bu alanda, ikonik Belçika çikolataları serinleten tatlarla buluşuyor.

Godiva’nın Türkiye’deki operasyonlarından sorumlu Ülke Operasyon Müdürü Tunç Bahar: “Değişen tüketici davranışlarına uyum sağlamaya çalıştığımız bu dönem Godiva için de çok önemli bir zamanlama. Zorlu Center’da yer alan ve yenilenen Godiva Café’mizde kahvaltının yanı sıra, öğlen atıştırmasında talep edilen tuzlu lezzetler de bulunuyor. Yeni Godiva Café ile, müşterilerimizin kendilerini ödüllendirmek için uğramak istedikleri bir nokta ve günlük yaşamlarının bir parçası olmasını hedefliyoruz. Godiva bu yeni kafe konseptiyle, içinde ayrıca dondurmaları, markaya özgü içecekleri ve çok daha fazlasını barındıran yepyeni bir menü sunuyor. Yeni kafelerimizde, geliştirilen ürün kategorileriyle hediyelik çikolata dışında da günün her saatinde kendini ödüllendirmek isteyen tüketicilere farklı seçenekler sunmaya devam edeceğiz,” dedi.

Amerika’da ilk café’sini New York’un Lexington Bulvar’ında açan Godiva, altı yılda beş kat büyüme stratejisi doğrultusunda kafe konseptine tüm dünyada ağırlık veriyor.

Premium çikolatanın global lideri olan Godiva, 1926 yılında Brüksel’de Pierre Draps isimli Belçikalı bir çikolatacı tarafından kuruldu. Kuruluşundan yaklaşık 100 yıl sonra bile Godiva çikolatasının her parçası hala aynı kalitede, Belçika’ya özgü ustalık ve dünyanın en iyi içeriğiyle farklılaşıyor. Godiva’nın tüm dünyada 100’den fazla ülkeye dağıtımı bulunuyor. Müşteriler, Godiva’yı markaya ait ikonik butik mağazalar, duty free’ler, kafeler, e-ticaret kanalıyla ve birçok seçkin mağazada deneyimleyebiliyor. Godiva kendini tüketicinin beklentilerinin üzerinde yenilikçi, lezzetli yiyecek ve içecek ürünleri sunmaya ve onlara mükemmel anlar yaşatmaya adıyor. Ünlü trüfleri ve çift kalıpla üretilen çikolatalarından Avrupa tarzı bisküvilerine, ayrı ayrı paketlenmiş çikolataları, sıcak çikolatası, dondurmalı ürünleri ve diğer lezzetleriyle Godiva, misafirlerine en leziz çikolata deneyimini sunmayı vadediyor. Sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olarak Godiva, dünya çapında sürdürülebilir uygulamaları ve programları destekliyor. Şirket aynı zamanda kakao çiftçilerini desteklemek, çevreyi korumak, yaşadığımız ve çalıştığımız toplulukları güçlendirmek için tasarlanmış küresel uygulamalar ve programlara da sahip. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER