Stevie Awards’dan Inveon’a iş ortakları aracılığıyla iki ödül birden…

Stevie Awards’dan Inveon’a iş ortakları aracılığıyla iki ödül birden…

Bu haber 33553 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Güçlü ürünleri ve kaliteli hizmetleri ile müşteri memnuniyetini üst düzeye taşıyan Inveon, iş dünyasının en saygın ödülleri arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nden hizmet verdiği markalar aracılığıyla iki ödül birden aldı.

Geniş ekosistemiyle farklılaşan ve özgün iş modeliyle başta müşterileri ve çalışanları olmak üzere tüm paydaşlarına değer katan Inveon, Uluslararası Stevie Ödülleri’nden iş ortakları aracılığıyla iki ödülle döndü. Inveon’un Watsons Türkiye ile birlikte gerçekleştirdiği “11.11 Online Alışveriş Festivali” kampanyası, “Yılın Online Pazarlama Kampanyası” seçilerek Altın Ödül’e layık görüldü. Coca-Cola İçecek e-Ticaret ekibi ile stratejik kurgusunu üstlendiği Coca-Cola İçecek tedarik zinciri uygulaması “CCINEXT” ise ‘Tedarik Zinciri Yönetim Çözümü’ kategorisinde Bronz Ödül aldı.

Dünya çapındaki organizasyonların başarıları ile pozitif katkılarının kamuoyuna tanıtılması amacıyla 2002’den beri gerçekleştirilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, dünya devlerinin de aralarında olduğu şirketler farklı projeleriyle yarışıyor. Bu yıl 16. kez düzenlenen yarışmanın ödül töreni kazananların katılımıyla 19 Ekim 2019’da Viyana’da düzenlenecek. 

Inveon Yönetici Ortağı Emir Alkaş, Inveon’un uluslararası arenada yakaladığı başarıya ilişkin şunları söyledi: “Inveon olarak dijital ticaret konusundaki yetkinliğimizi uluslararası arenaya taşıma hedefimizin bir parçası olarak Stevie Ödülleri’nden iki ödül almamız bizler adına gurur verici. Dijital ticaret operasyonlarından maksimum verimi almak ve markaları ilgili kitlelere ulaştırmak için gerçekleştirdiğimiz projeler artık dünya çapında da tanınır hale geldi. İş ortaklarımızla beraber layık görüldüğümüz ödüller de bunun bir yansıması. Başta müşterilerimiz Watsons Türkiye ve Coca-Cola İçecek olmak üzere bu gururu yaşamamıza vesile olan tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER