Eker, Worldfood İstanbul Fuarı’nda Ürünlerini Sergileyecek!

Eker, Worldfood İstanbul Fuarı’nda Ürünlerini Sergileyecek!

Bu haber 22336 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Süt ürünlerinde Türkiye’nin en yenilikçi markalarından Eker, en beğenilen ürünlerini 4-7 Eylül 2019 tarihleri arasında TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek WorldFood İstanbul Fuarı’nda ziyaretçiler ile buluşturacak. 

42 yıldır ülkemizi lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker, sektörün önemli etkinliklerinde yer almaya ve sektör temsilcileriyle buluşmaya devam ediyor. 

Ayran, yoğurt, meyveli yoğurt, süzme yoğurt, süt, kaymak, sütlü tatlı, kefir, tereyağı, beyaz peynir, kaşar peyniri ve probiyotik ailesi gibi ürün çeşitleriyle kendi sektöründe tüketicilerin en sevdiği markalar arasında yer alan Eker, ürünlerini 50 m2’lik alanda yer alan standında sergileyecek.

Eker standını ziyaret eden katılımcılar, hem çok beğenilen ürünleri deneyimleme hem de merak ettikleri soruları Eker uzmanlarına sorma fırsatı bulacaklar. 

Eker Süt Ürünleri, 1977 yılında Altan Eker ve Aykut Kutay tarafından Bursa’da Eker Çiftliği içindeki küçük bir imalathanede yoğurt ve ayran üretimi yapmak amacıyla kuruldu. Bugün ise süt ve süt ürünleri konusunda 100’den fazla ürün çeşidine sahip bir firmadır. Ürünlerinin ana başlıkları ayran, yoğurt, sütlü tatlı, meyveli süzme yoğurt ,beyaz peynir, kaşar peyniri, kaymak, tereyağı, kefir, pastörize süt ve UHT süttür.1997’de yönetim olarak ikinci kuşak olan Ahmet Eker ve Nevra Eker’in devraldığı Eker, yeni yatırımlarıyla modern teknolojiyi takip ederek sürekli büyümeyi kendine hedef olarak belirlemiştir. 

1980’li yıllarda yoğurt ve ayran üretimiyle adını Bursa dışında da duyurmaya başlayan Eker, 1983 yılında İzmir'de, 1985 yılında İstanbul'da ve 1997 yılında Ankara’da sonraki yıllarda ise Eskişehir, Adana, Antalya ve Gebze’de Bölge Müdürlükleri kurmuştur. 

Ayrıca Kocaeli, Çorlu, Balıkesir, Manisa, Kayseri, Düzce, Samsun, Çorum, Konya, Bodrum, Muğla, Mustafakemalpaşa, Denizli, Bandırma, Fethiye, Afyonkarahisar, Aydın, Isparta, Gaziantep, Mersin, Edirne, Alanya ve Çanakkale’de de satış müdürlükleri ve cep depoları bulunan Eker, 1600'ü aşan çalışanıyla ve 400 soğuk zincir dağıtım aracıyla 100 farklı ürün çeşidini 25,000 noktaya günlük olarak ulaştırmaktadır. Eker, önümüzdeki yıllarda da yeni açacağı cep depolarla, lojistik ve dağıtım anlamında avantaj elde ederek, Türkiye’nin tüm bölgelerinde bulunurluğu sağlamayı hedeflemektedir. Eker Süt Ürünleri, 2006 yılında Fransız Andros grubu ile %50-%50 oranında bir ortaklık gerçekleştirmiştir. Bu ortaklık sayesinde Eker büyüme ivmesini hızlandırmış, teknolojik alt yapısını güçlendirmiştir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER