Dardanel, AR-GE merkezinde geliştirdiği inovasyon ile büyüyor .

Dardanel, AR-GE merkezinde geliştirdiği inovasyon ile büyüyor .

Bu haber 34339 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

7.Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve ARGE Merkezleri ödül töreninde İlk Tonbalığı üretimini ve satışını gerçekleştiren ve sektörde ilklere imza atan Dardanel, ARGE Merkezi Belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden aldı.

Dardanel, 7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri ödül töreninde inovasyon yatırımlarını ve AR GE merkezi tescil belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden aldı. Böylelikle 1984’ten bugüne geliştirdiği son teknoloji ile sofralara en sağlıklı ürünleri ulaştırmanın yanında, inovatif bir marka olmaktan da odun vermediğini tescillemiş oldu. 

Toplam satışını 2018 yılına göre yüzde 43 arttıran Dardanel’in ilk 9 ay’lik cirosu 352 milyon TL. Bu büyümeyi AR-GE merkezinde geliştirdiği inovatif "AÇ YE" hazır yemek ürünlerinden sağladığı katma değerle gerçekleştiren Dardanel, 4Tahıllı&TON, Mısırlı&Ton, Fasulyeli&Ton’dan oluşan üçlü serisi ile sağlıklı, pratik ve lezzetli alternatifler sunuyor. Deniz ürünlerinde sağlıklı hazır yemek kategorisi çıkaran ilk ve tek firma olarak, 2020 yılı vizyonunda ürün çeşitliliğini artırarak bu alanda büyümeyi hedefliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER