Sütaş, La Lorraine, Uludağ İçecek Sürdürülebilir Gıda Platformu’nun  Yeni Üyeleri Oldu.

Sütaş, La Lorraine, Uludağ İçecek Sürdürülebilir Gıda Platformu’nun Yeni Üyeleri Oldu.

Bu haber 23411 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Herkes için sağlıklı, güvenilir ve daha iyi gıda hedefi doğrultusunda gıda sistemlerinde değişimi hızlandırmak amacıyla kurulan “Sürdürülebilir Gıda Platformu” yeni üyeleri ile büyümeye devam ediyor. Son olarak Sütaş, La Lorraine, Uludağ İçecek platformun yeni üyeleri oldu.

Sürdürülebilirlik Akademisi  ve Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TÜGİS)öncülüğünde kurulanplatforma üye olan markalar arasında; Aromsa, Balparmak, Chep Türkiye, Danfoss, Eker, G&T Enerji, İntertek, Leroy, Kalite Sistem Mérieux NutriSciences, Metro, Migros, Pınar, Reis, Sütaş, Uludağ İçecek, Ülker yer alıyor. Son olarak platforma katılan Sütaş, La Lorraine, Uludağ İçecek ile birlikte üye sayısı 17 ye ulaştı.

3 Aralık’ta Sürdürülebilir Gıda Platformu 2020’ye doğru toplantısını gerçekleştiren platform üyeleri bu toplantıdan yola çıkarak yeni çalışma kurulları oluşturarak, gelecek dönemde yapılacak çalışmalar için yol haritasını oluşturdu.

Sürdürülebilir Gıda Platformu

Sürdürülebilirlik Akademisi ve Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası’nın (TÜGİS) öncülüğünde 2015 yılında kurulan Sürdürülebilir Gıda Platformu, Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini ve Türkiye’nin Onbirinci Kalkınma Planını da sahiplenerek "Sürdürülebilir gelecek için sürdürülebilir gıda" ilkesi doğrultusunda sürdürülebilir gıda ile ilgili konularda bütüncül bir yaklaşımla çalışmalar yaparak, hızla endüstriyelleşen ve küreselleşen gıda sektörünün, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir gelişim modeli geliştirmesine yön vermek için çalışmalar yapmaktadır. Platformun amacı, günümüz ve gelecek nesiller için sağlıklı, güvenilir ve sürdürülebilir gıda sistemleri değişim ve dönüşümünü hızlandırmak için çalışmaktır. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER