3,5 milyar dolarlık HORECA Sektörü, 15-18 Ocak’ta Antalya’da Buluşuyor…

3,5 milyar dolarlık HORECA Sektörü, 15-18 Ocak’ta Antalya’da Buluşuyor…

Bu haber 28493 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin en büyük konaklama, ağırlama, yiyecek ve içecek endüstrisi HO-RE-CA (Hotel, Restaurant, Cafe) buluşması, 15-18 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşiyor. 

Türkiye’nin en büyük HO-RE-CA Fuarı’na sayılı günler kaldı. Büyük buluşma öncesinde açıklama yapan ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı; “ANFAŞ ekibi olarak, Türkiye’nin en büyük HO-RE-CA buluşmasına ev sahipliği yapmaktan dolayı çok gururluyuz. Fuarımız yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Bu yıl katılımcılarımıza daha verimli olanaklar sağlamak ve iş potansiyellerini en az ikiye katlamaları amacıyla; 31. ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas ve 27. ANFAŞ Food Product Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas fuarlarını eş zamanlı olarak düzenleniyoruz. Toplam 600’ün üzerinde katılımcı firma, 3 bin 700’den fazla marka fuarlarımızda yer alırken, 50 binden fazla yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçi katılımı bekliyoruz” dedi.

70 Ülkeden Alım Heyeti HORECA Buluşması İçin Antalya’ya Geliyor…

Yurt dışı alım heyetleri ve katılımcılar arasında düzenlenecek B2B görüşmelerinde toplam 3,5 milyar dolarlık bir ticaret hacmi hedefleniyor. Fuar kapsamında sektörün önünü açacak uluslar arası yeni hedef pazarlara yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Yurt içi katılımcıların yanı sıra bu yıl ABD, Almanya, Brezilya, Cezayir, Çin, Endonezya, Hindistan, İran, İsrail, İtalya, Libya, Litvanya, Nepal, Rusya, Tayland, Tunus, Ukrayna, Bangladeş, Suudi Arabistan, Mısır, Katar, Kamerun olmak üzere toplam 22 ülkeden katılımcı ziyaretçiler ile bir araya getirilecek. Bu yıl; Ticaret Bakanlığı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Batı Akdeniz İhracatçı Birliği (BAİB), Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı(BAKA), hedef ülkelerin ticaret odaları, ticaret müşavirlikleri ve ANFAŞ’ın yurt dışı acenteleri aracılığıyla 70 ülkeden binin üzerinde profesyonel ziyaretçi ve alım heyetleri de HORECA fuarlarında yerini alacak.

HO-RE-CA Fuarı, önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

15-16-17 Ocak tarihleri arasında üç gün boyunca, Türkiye Aşçılar Federasyonu, Antalya Gastronomi Eğitimcileri Birliği Derneği ve ANFAŞ iş birliğiyle, organize edilen 'Yaşasın Anadolu Food Show”etkinliklerinde turistik tesislerde yerli malı kullanımını teşvik etmek amacıyla yemek yarışmaları, workshop ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

27. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, Türkiye’nin en büyük HORECA buluşması kapsamında “Yerliyse Yeriz Yerliyse Kullanırız Yaşasın Anadolu” mottosuyla, Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği ile düzenlenen yuvarlak masa toplantısına ev sahipliği yapacak. Toplantıya Antalya’nın konaklama, ağırlama ve gıda sektörlerinin önde gelen temsilcileri ile EGD üyesi ekonomi basını, Türkiye’nin önde gelen tarım, gıda ve yeme-içme yazarları ile Antalya’dan ulusal ve yerel basın temsilcileri katılacaklar. 

Otel Baristaları Derneği tarafından düzenlenen “Latte Art Yarışması” ve “Kahve Etkinlikleri”,fuarın her günü ziyaretçilerle buluşacak. Fuarın dikkat çeken diğer etkinliklerinden olan ve Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği tarafından, ANFAŞ ev sahipliğinde düzenlenen 8.Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları, fuarın birinci ve ikinci günü gerçekleştirilecek. Sektöre enerjinin verimli kullanımı ve elektrik maliyetlerinin düşürülmesi konularında bilgilerin verileceği ENEREX Enerji temalı özel oturumlar ise fuarın 3. ve son günü, katılımcı ve ziyaretçilerin ilgisine sunulacak. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER