‘’SB Brands for Good’’ Hareketi başlıyor.

‘’SB Brands for Good’’ Hareketi başlıyor.

Bu haber 10587 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Sustainable Brands küresel topluluğunun iki yıl evvel başlatmış olduğu ‘’Brands for Good’’ hareketi 17 Eylül’de yapılacak lansman konferansıyla Türkiye’de de start veriyor.

Brands for Good hareketi markaların güçlerini birleştirerek daha sürdürülebilir bir yaşam tarzını tüketicilerin de benimseyebilmesi ve bu doğrultuda kültürel bir dönüşüm yaratma misyonuyla başlatılmış, kolektif bir hareket olarak yola çıkmıştır. 

Brands for Good hareketi, daha iyi bir dünya yaratma uğrundaki süreçte tüketicilerin de bu dönüşüme katılımlarını sağlamaya ikna ederek, sürdürülebilir bir yaşam tarzını benimseyip yaygın davranış şekli olarak dönüşebilmesi için öncü markalara yardımcı olmak hedefiyle kurulmuştur. 

SB Brands For Good, sorumlu tüketimi daha çekici, özendirici ve ölçeklenebilir bir formata getirmek için harekete geçerek, tüketici katılımını da sağlayarak sürdürülebilir bir dünyayı mümkün kılmak için dönüşümü hızlandırmak için yola çıkarken, sürdürülebilir tüketim davranışlarını hem markaların iş modellerinden hem de tüketici alışkanlıkları nezdinde yerleştirmeyi hedefliyor. 

Sustainable Brands global sürdürülebilir markalar topluluğu olarak 10 yılı aşkın süredir herkes için daha iyi bir gelecek sağlamak misyonu ile iş ve marka dünyasını yeniden biçimlendirme amacı etrafında odaklanmanın kolektif itici bir güç olduğuna, sürdürülebilir inovasyonun ise liderlik için ayrıştırıcı bir unsur olduğuna inanıyor.

Her yıl hep birlikte Sustainable Brands global sürdürülebilir markalar topluluğu dönüşüm liderleri ile sürdürülebilir iş ve markalar konusundaki en son gelişmeleri paylaşıyor, aşılması zor gözüken engeller için işbirliği yapıyoruz ve yeni jenerasyon iş liderlerine ilham veriyor.

Son yıllarda yeni bir gelecek ve iyi yaşam için alt yapıları oluşturuldu.  markaları, işi ve gezegenii -daha iyiye doğru- yeniden yapılandırma yolunda daha büyük bir inanç ve hevesle ilerliyor. Küresel markaların rekabet dışı iş birlikleri ve köklü yeniliklerle geniş çapta sistematik değişiklikler yaparak geleceği yönlendirebileceğine inanan topluluk ABD, Fransa, Japonya, Oceans, İspanya, Güney Kore, Arjantin, Malezya, Brezilya, Şili, Tayland, Uruguay ve Türkiye’deki çalışmaların yan ısıra geleneksel hale gelen buluşmalar ve networking etkinlikleri gerçekleştiriyor.   

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER